(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Fantastická!!! a to fakt ...... kedlubnová omáčka
Potřebné ingredience
3 střední kedlubny 1 střední cibule smetana na vaření dvě lžíce polohrubé mouky kmín (poměrně dost, muže být i drcený) trošku hery sůl
Postup přípravy
Postup je jednoduchý, stejný jako u většiny receptů. Kedlubny nastrouháme, zalijeme vodou okořeníme kmínem (já dávám 3 velké špetky), solí a dáme dusit do měkka. Vedle na pánvičce si na troše tuku dozlatova opečeme na drobno nakrájenou cibulku. Zdušené kedlubny zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Provaříme a nakonec dochutíme opečenou cibulkou. Kdo chce muže dát i ten omastek, ale já nedávám (chceme bejt přece spoň trochu hubené...ne?). A je hotovo ..... ta pečená cibulka tomu dá tak fantastickou chuť. No zkuste to!!! A z uzeným masem a bramborovým knedlíkem je to fantazie. Nebo jako zálivka plněných knedlíků uzeným. Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marky18
(upraveno)
10. 7. 2013, 0:59
To zní dobře!!! Díky za tip